Антъни Фаучи е с Ковид-19 след четири ваксини

1
Антъни Фаучи, главният медицински съветник на президента Джо Байдън е с Ковид-19
Антъни Фаучи, главният медицински съветник на президента Джо Байдън е с Ковид-19

Въпреки че е напълно ваксиниран и два пъти бустиран, Фаучи се зарази с Covid по-рано този месец

Антъни Фаучи, главният медицински съветник на президента Джо Байдън, получи рецидив на симптомите на Covid-19, след приемане на антивирусния препарат Paxlovid на Pfizer Inc.

Въпреки че е напълно ваксиниран и два пъти бустиран (общо 4 дози), Фаучи се зарази с Covid по-рано този месец и му беше предписан Paxlovid поради възрастта му – 81 – което го излага на висок риск от развитие на усложнения, пише Е - Здраве и култура

"След като приключих петте дни с Paxlovid, резултатът ми при антигенен тест в три поредни дни беше отрицателен“, каза Фаучи във вторник по време на събитие на Global Health Forum на Foreign Policy.

И след това на четвъртия ден, само за да съм абсолютно сигурен, се тествах отново. Оказах се отново положителен.”

Десетки пациенти съобщават за феномена, (често наричан Covid rebound или Paxlovid rebound) на възобновяване на симптомите след прием на пълен курс от лекарството на Pfizer.

През май главният изпълнителен директор на Pfizer Алберт Бурла каза, че лекарите могат да предписват втори курс на лечение на такива пациенти, но американските регулаторни органи по лекарствата заявиха, че няма доказателства, че повторението ще помогне."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    666
    Пак се започна с пропагандата и измислиците на нпо-тата на цру на сащ в България! Върви планът за изкуствено намаляване на населението на планетата, дело на изчадията от сащ и англия! Лъжа след лъжа и пропаганда! Не искат да се правят аутопсии, но задължават да ви инжектират експериментална течност, за която фирмата производител не носи никаква отговорност за последствията!
  • 7
    5
    Истината
    Това не ваксина, такава, каквато ТРЯБВА наистина да бъде. Това е някаква неизвестна субстанция, от която се печелят милиарди. Ваксината, истинската, те пази за цял живот от определена болест.
  • 8
    4
    И на тоя да му ЕПМ!
    Ха дано час по-скоро да гушне букета копелето! Ако може – в българска общинска болница, под умъртвяващите грижи на *любезния* персонал!
  • 6
    3
    Ветеринар и благороден...
    Алберт Бурла е гръцко-американски ветеринарен лекар и председател и главен изпълнителен директор на Pfizer, американска фармацевтична компания. От другата страна на медала е Хайко от фамилията Фон дер Лайен - една от многото, които са станали аристократи не благодарение на храбростта и мечовете на предците си, а на добрия им бизнес нюх - в техния случай като производители и търговци на коприна. През 18-и век те установяват мащабно производство на коприна в град Крефелд, днес почти на границата на Германия с Холандия. В своя апогей фамилията доставя коприна на повечето европейски кралски дворове и аристократични династии. В момента Хайко, благодарение на потомствения си "бизнес нюх" продава ваксините чрез жена си - Урсула Гертруд - председател на Еврокомисията. Нещо още да не е ясно?
  • 16
    2
    ...
    ТРЯБВАТ ОСЕМ. Тогава ще говорим за защита. Това 4 игли са бошлав рабУта.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари