Ансамблите "Филип Кутев", "Пирин" и "Тракия" ще изнесат съвместен концерт в Летния театър

0
Първи по рода си Фолклорен мегаспектакъл гостува на русенска сцена на 13 май
Първи по рода си Фолклорен мегаспектакъл гостува на русенска сцена на 13 май

Фолклорен мегаспетакъл "На теб, Българийо, свещена"щегостува за пръв път в Русе. Мащабното събитие досега не е излизало извън пределите на столицата, обясниха организаторите от Мениджърска агенция "Българка". Това е съвместен концерт на Национален фолклорен ансамбъл "Филип Кутев", фолклорен ансамбъл "Пирин" и фолклорен ансамбъл "Тракия". Трите формации са явление в националната ни култура, които съхраняват българщината и разнасят славата на нашия фолклор по света.

Концертът ще се състои на 13 май в Русе от 19 часа в Летния театър на Военния клуб. Цената на билетите варира от 12, 15, 20 и 25 лева, като ВИП местата струват по 30 лева. Те се продават на касата в билетния център на Русенския университет на първия етаж, като информация можете да получите на тел. 0878488802 и в Драматичен театър "Сава Огнянов" - тел. 082830168. Специални цени има за фолклорни формации, групови посещения от колективи, ученически и пенсионерски групи. Безплатна е доставката на билети до офисите на Еконт Експрес в цялата страна.

За въпроси можете да се обръщате и към организаторите Тони Тонкова на тел. 0878 987 065 и Николай Падалски 0879 988 085.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари