Анна Заркова: Помня как управляващите, воглаве с Цацаров, линчуваха Бойко Рашков

2
Причината - Рашков си позволи да  внесе тогава годишен доклад за злоупотребите на прокуратурата, МВР и ДАНС
Причината - Рашков си позволи да внесе тогава годишен доклад за злоупотребите на прокуратурата, МВР и ДАНС Снимка: Фейсбук

Отнели достъпа на Бойко Рашков до класифицирана информация, за да не би да научи някоя тайна, пазена от „службите по сигурността“. Защо ли никак не ме учудва това?

Сигурно защото помня как през 2017 г. управляващите воглаве с тогавашния главен прокурор Цацаров линчуваха в парламента г-н Рашков, който беше тогава председател на Бюрото за контрол на СРС-тата. Защо? Защото направи това, за което получаваше заплата – внесе годишен доклад за злоупотребите на прокуратурата, МВР и ДАНС. Вие помните ли го това? Цацаров излезе на парламентарната трибуна и възбудено го порица. И викна: „Подслушване на политици? Няма! Подслушване на магистрати? Няма! Подслушване на журналисти? Нямаа!”

Никой не го попита откъде знае това, след като по закон прокуратурата може само да иска, но не и да инспектира шпионирането на гражданите. А на Бюрото за контрол на подслушвачите му смениха председателя.

Такива ми ти тайни работи…

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари