Ани Цолова: Българите сме се фукали, че сме жертви

1
Много сме обичали да сме жертви и зареди това избрал Време разделно за филм на века
Много сме обичали да сме жертви и зареди това избрал Време разделно за филм на века

В сутрешният блок на нова телевизия в предаването Здравей България Ана Цолова се изказа неподготвена. Тя каза, че народа искал да бъде жертва и зареди това избрал Време разделно за филм на века, и не само това, дори сме се фукали, че сме жертви.

Много сме обичали да сме жертви и зареди това сме го избрали. Това беше повторено поне 10-15 пъти. Имаше и изказвания от рода, че мозъка на хората бил промит от телевизията, както и още маса други глупости.

Последвано и от гостите им в студиото в по-голямата част от времето имаше хули и критики срещу народа едва ли не защо са избрали точно Време разделно за филм на века, а не някой друг филм. Било ли означавало това, че българина мразел турците и циганите.

Можело ли някоя партия ( познайте коя се визираше ) да се възползва от тези както се изказа тя патриотични ноти в обществото. Имаше изказвания и от рода: оказаха ли се лачените обувки на българското кино цървули.

В общи линии много критики, хули и обиди към народа и страх, че народа може-би ще прогледне и ще се появи някой който да изрита продажниците който им плащат. Но това си е ние си ги знаем много добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари