Ангел Джамбазки: Зелените рекетьори останаха без любимата дъвка в устата

0
Евродепутатът коментира появата на Марк Жирардели като мажоритарен собственик на "Юлен"
Евродепутатът коментира появата на Марк Жирардели като мажоритарен собственик на "Юлен"

Евродепутатът коментира появата на Марк Жирардели като мажоритарен собственик на "Юлен".

Австрийският скиор и петкратен носител на световната купа Марк Жирардели изненадващо обяви, че е мажоритарен собственик на фирмата "Юлен" и концесията в Банско. В ефира на "Здравей, България" тази сутрин той обясни, че е придобил акциите си през 2016 г., но отказа да каже от кого ги е купил и кои са другите собственици в дружеството.

„Не знам защо Марк Жирардели се появи сега и не знам дали е важно кога. Важното е, че една любима дъвка на зелените рекетьори беше им извадена от устата. Любимите им приказки, с които спекулираха по тази тема и с които пречеха на развитието на българския туризъм, са обезсмислени. Това е име в ските и никой не може да излезе срещу него аргументирано”, заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините”, евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той изрази надежда най-накрая да се построи втората въжена линия, да бъде развита инфраструктура и да се направи връзка с Добринище, което ще донесе развитие на българския туризъм и всички хора, които живеят там.

„Ако те имат възможност да работят, няма да бракониерстват и да секат гората. Кое е по-зелено – да има развитие и доходи, или да се бракониерства”, попита Джамбазки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари