Андрей Гюров: Генчовска не е наш външен министър, тя е представител на ИТН

0
Коалиционните партньори вече си делят министрите на "наши" и "ваши"
Коалиционните партньори вече си делят министрите на "наши" и "ваши" Снимка: БГНЕС / Архив

Коалиционните партньори вече си делят министрите на "наши" и "ваши"

Коментарът му е по повод думите на Теодора Генчовска, че съветници на премиера саботират официалната българска позиция по отношение на РСМ и водят паралелни разговори с ЕС.

"Генчовска не е наш външен министър, тя е представител на ИТН."

Това изказване направи председателят на ПП Андрей Гюров пред bTV, помолен да коментира думите на Теодора Генчовска, че съветници на премиера саботират официалната българска позиция по отношение на РСМ и водят паралелни разговори с ЕС .

Разногласията в управляващата коалиция продължават да се задълбочават, партньорите вече си делят министрите на "наши" и "ваши", което е катастрофално за управляващата коалиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    colibri
    ДОКЪДЕ стигнаха в парламента- Гюров от ПП-''Генчовска не е наш външен министър,тя е представител на ИТН''? До този момент винаги България е имала 1 външен министър и една външна политика. Трябва ли да разбираме,че това вече няма да е така?Може би това е някаква иновация на ПП?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари