Алпинист падна от четвъртия етаж по време на работа в Монтана

0
36-годишният мъж е оцелял като по чудо
36-годишният мъж е оцелял като по чудо Снимка: 24 часа / Камелия Александрова

36-годишният мъж е оцелял като по чудо

36-годишният Ярослав Наумов от Монтана падна от четвъртия етаж по време на работа. Това се случва на 10 август т.г. в жилищен блок с изградено скеле за поставяне на топлоизолация.

Младият мъж се хваща за въжето, което предварително е пробвал, но заедно с него полита надолу. Пада на козирката на крака си, а след това с главата надолу. Сигнал за инцидента веднага е подаден в полицията, а медицински спешен екип му оказва първа помощ. Ярослав е приет на лечение в хирургията на монтанската болница. Медиците обаче се удивени след прегледите и направените рентгенови снимки, пациентът няма нищо счупено само рани и охлузвания, коментира началникът на отделението д-р Красимир Каменов. На третия ден е освободен за домашно лечение, като се оказва и че няма и вътрешни наранявания, пише вестник "24 ЧАСА".

„Това е истински късмет“, разказва потърпевшият. Той има образование и квалификация като майстор готвач и е работил три години в елитен ресторант с 800 места в Италия. Сега вярва, че Бог го пази. Радостта му е голяма, защото заедно със съпругата си чакат първо дете.

Дали инцидентът е трудова злополука все още се уточнява.

Експертите ще се произнесат след като бъдат уточнени всички обстоятелства и дали са осигурени безопасни условия на труд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари