Алис Купър президент на САЩ?

0
Лозунгът на ексцентричния рокаджия е "Един смутен човек за една смутна епоха"
Лозунгът на ексцентричния рокаджия е "Един смутен човек за една смутна епоха" Снимка: Cи Ен Ен

Ексцентричният Алис Купър официално обяви, че се впуска в президентската надпревара в САЩ за изборите на 8 ноември, предадоха световните информационни агенции.

Лозунгът на 68-годишния рокаджия е "Един смутен човек за една смутна епоха". В предизборния сайт на Алис Купър обаче си дават сметка, че неговите шансове да стане новият стопанин на Белия дом са нищожни, пише Всеки ден.

Идеите за промяна на Купър включват поставянето на лика на Леми Килмистър - починалия наскоро фронтмен на "Моторхед", на Маунт Ръшмор, където са изваяни главите на четирима американски президенти.

Ако стане президент, Алис ще настоява купюрата от 50 долара да носи лика на комика Граучо Маркс и да замени този на президента Юлисис Грант.

Засега кампанията на музиканта, който обича да се крие зад тежък грим, се състои в продажбата на продукти и в преиздаването на неговия хит от 1972 година Elected. В един от куплетите на песента Купър уверява: "Всеки си има проблеми, но на мен лично не ми пука от нищо!".

И друг музикант разкри наскоро президентските си амбиции. Става дума за рапъра Кание Уест, но той се прицелва в изборите, които ще се проведат през 2020 година.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари