Алена: Ще се лее кръв за Крим

0
Алена: Ще се лее кръв за Крим

Направих звездна карта на деня и часа на навлизането на червената армия в Украйна през 1918 година, денят в който Никита Хрушчов е подарил Крим на Украйна и деня на референдума. Общата вибрация е носител на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които ще се изявят в бъдещето. С емоционалното решение да подари Крим на Украйна Хрушчов и неговото обкръжение са създали нова негативна карма между руснаци и украинци. Тя трябва да бъде изчистена дори с цената на война, изтъква нумероложката Алена в интервю за "България днес".

Според нея в полза на Украйна ще бъде да приеме отцепването на Крим, за да не се превърнат в малка територия заради желанието си за запазване на изкуствено придобита териториална цялост. Изводът е, че присъединяването на Крим към Русия не е агресия от нейна страна, а връщане и приобщаване към родината.

Астроложката Алена коментира дали ще има трета световна война така: Предстоят и трета и четвърта и пета, но не сега. Те ще избухнат и приключат до ХХIII век. Тогава оцелялото човечество ще е много по-малко като численост, няма да има държави, пари и религии. Ще бъдем част от семейството на вселенските цивилизации, а Земята ще се управлява от едно правителство.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари