Алена: Невиждани корупция и далавери през 2016-а

0
Остава седмица до балотажа. Озлоблението ще удари облаците, особено сред кандидатите, за които вторият тур е последен шанс към рога на непочтеното изобилие
Остава седмица до балотажа. Озлоблението ще удари облаците, особено сред кандидатите, за които вторият тур е последен шанс към рога на непочтеното изобилие

Невиждани корупция и далавери ще има през 2016 година, това сочи прогнозата на Светлана Тилкова-Алена специално за "България Днес". Известният астролог се съгласи да види какво ни очаква след местните избори вчера.

"Лесен въпрос, чийто труден отговор изисква сливането на четири звездни карти в една, наречена композитна, и от множеството звездни аспекти да тълкувам няколкото най-важни. Композитната карта е съставена от звездните карти на изборния ден - 25.10.2015, на втория тур - 1.11, личната година на България и вибрацията на две календарни години - 2015-а и 2016-а", обясни сложния процес тя.

Изводът за негативите в едно изречение е: скок на далаверите навсякъде, където кметският стол е спечелен по непочтен начин, озлобление, мъст, насилие, омраза, събуждаща болести, саботажи.
"Изборният ден 25.10.2015 изискваше анализ и мислене, непосилна задача за част от избирателите. Те или не са гласували, или са дали гласа си срещу лична изгода. А после... много е далеч, за да го мислят. Непочтено домогналите се до кметския стол ще бъдат потърпевши от мощна кармична разплата след изборния ден.
По-голямата част от кандидатите за кметския стол мечтаят за лично облагодетелстване. Дано избирателите са разпознали такъв претендент и не са гласували за него, защото бъде ли избран, ще работи само за себе си
", коментира още Алена.

Според прогнозите аспектите на Юпитер ще доведат до по-лесна податливост на кметовете на чуждо влияние. Именно това значително ще увеличи корупцията в края на тази и през следващата година, особено в по-малките населени места. Положителното в случая е, че Сатурн ще ги наказва светкавично, а Марс ще бъде жесток в наказанието през 2016 г.

Сатурн се намира в дома на личностното развитие на кандидатите за кметове, като то ще е пречупено през силно изявените им мечти за забогатяване заради Нептун. Всичко това ще е засилено и от присъствието на Лока Фортуна в този дом, но в опозиция с Марс. Затова през следващата година корупцията и далаверите ще стигнат невиждани нива в България, прогнозира Алена.

"Все още сме в годината на Сатурн и на кармична разплата. На 27.10.2015 година в 00,30 часа България преминава в своята лична година с вибрация 9, която за планетата започва от 1.1.2016 г. Това е година на Марс, на много агресия и насилие. Много повече, отколкото виждаме през настоящата година", казва още Светлана Тилкова.
Остава седмица до балотажа. Озлоблението ще удари облаците, особено сред кандидатите, за които вторият тур е последен шанс към рога на непочтеното изобилие. Рискът да бъдат избрани хора, пионки на други хора, ще влоши живота на мнозина в малките градове и села за сметка на неколцина избрани, казва още тя.

"Живеем в година на Сатурн, очаква ни година на Марс, а войната вече започна. Непровокираната, неадекватна агресия са ежедневие, което по-често от другите години кани смъртта в домовете на хората. За мнозина страданието ще е част от делника, а въпросът "Защо се случи на мен, на нас" няма да намира отговор.

Уви, това е кармичната разплата и кармичната мъст. А когато настъпи 2016 г., тази агресия ще прерасне в желание за мъст без причина, само заради бликнала завист и омраза", казва астрологът и добавя:

"Ние сами сме творци на съдбата си, на просперитета си или на провала си. 2015 е годината на Сатурн, 2016 - на Марс, и 2017 - на Слънцето и на новото начало. Това са три взаимно отричащи се, но свързани в единно цяло стихии на кармата, агресията, злото и доброто. Те налагат правилата, за да оцелеем и успеем да забавим първата от пречистващите войни на Земята - тази между религиите. Засега приемаме нашествениците като бежанци, каквито също има. След поколение ще заговорят оръжията".

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари