Александра Богданска се изгаври с Даниел Петканов

2
Алекс качи снимка във Фейсбук, на която е с новия си приятел и грее от щастие
Алекс качи снимка във Фейсбук, на която е с новия си приятел и грее от щастие

Дойде ред и на бившата на Лудия репортер Даниел Петканов – Александра Богданска да се погаври с него. Красавицата, която претърпя нечувани унижения от Даниел, има ново гадже и никак не изглежда нещастна, след помията, която се изля върху нея, видя HotArena.

Алекс качи снимка във Фейсбук, на която е с новия си приятел и грее от щастие. Под фотоса написа: „Не се палете толкова. Писано е от пръст си и на пръст ще станеш“.

Репликата е в отговор на подигравките на рогоносеца Даниел Петканов, който публикува снимка на Богданска, където тя е захапала пръстта на свой любовник. Лудия репортер също пусна такъв кадър, на който със свой приятел се подиграват на Алекс. Ето, че сега Алекс започва да се бъзика с бившия си, който отиде твърде далеч в омразата си и безсилието си, че е сменен с друг.

Припомняме, че Александра Богданска и репортерът Даниел Петканов се разделиха след луд скандал във Фейсбук. Лудия репортер написа на страницата си, че през времето, в което са били заедно, Алекс му е изневерявала с богати господа. Започна масирана кампания срещу момичето, а за финал беше заснел как изхвърля куфарите й на паркинг. След тези панаири Богданска влезе за лечение в психиатрична клиника, но явно вече се е съвзела и е взела живота си в ръце.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари