Александър Николов: Връщане на хартията искат партиите с влияние в местната власт

0
Вотът трябва да е само и единствено машинен​, категоричен бе Николов
Вотът трябва да е само и единствено машинен​, категоричен бе Николов

Вотът трябва да е само и единствено машинен​, категоричен бе Николов

"Вотът трябва да е само и единствено машинен". Това каза в предаването „Лице в лице“ на bTV Александър Николов от „Български възход“, член на Правната комисия към Народното събрание.

"На този етап, на който се намира държавата ни, всички данни и факти, както и всички изследвания на изборния процес от неправителствения сектор, показват, че хартиените бюлетини не могат да гарантират честен вот. Обръщам внимание, че хартията, в условие на смесено гласуване, се явява предпоставка за още по-големи нарушения", обясни той.

„Формациите, които настояват за връщането на хартията, притежават силни лостове на влияние в местната администрация. Партиите, които държат на машинния вот, нямат позиции в местното самоуправление. Практически машините са тези, които компенсират липсата на човешки ресурс в местното самоуправление“, категоричен беше Александър Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Поздрави за Сашо
    Приятно съм изненадан от инервюто и визията на г-н Александър Николов. Млад човек , приятен изказ , аналитичен коментар , за разлика от примитивни политикани и политикантки . Вие сте нашата надежда . Успех желая.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари