Александър Младенов е новият ерген

3
Tретият сезон на "Ергенът" започва около Деня на влюбените
Tретият сезон на "Ергенът" започва около Деня на влюбените

Tретият сезон на "Ергенът" започва около Деня на влюбените

Както се очакваше, третият сезон на българското издание на "Ергенът" наистина започва около Деня на влюбените. Премиерният епизод очакваме на 21 февруари, а междувременно се появи и първи - доста дълъг - тийзър на това какво ни очаква.

Александър Младенов е новият ерген, който ще търси любовта, като ще избира между напълно различни момичета с "ярка индивидуалност", както казва самият той. Бизнесменът заявява: "Искам да намеря жената на живота си и влизам абсолютно чист".

От видеото виждаме, че страстите бързо успяват да се нажежат, Алек, както е известен сред приятелите, трябва да балансира между няколко особено запалени да спечелят любовта му дами.

Конфликти и напрегнати ситуации между претендентките в "Ергенът" въобще няма да липсват - зрителите ще са свидетели на словесни спорове, разделение на "млади и стари", както и откровено агресивно поведение.

Това обаче няма да откаже бизнесменът да продължи да вярва, че ще открие половинката си в риалити шоуто. "Искам да се влюбя, искам да си намеря човек, искам да си направя семейство".

От тийзъра оставаме с впечатление, че Алек Младенов наистина го прави и няма съмнение в избора си... макар майка му не изглежда толкова убедена.

Трети сезон на "Ергенът" стартира на 21 февруари от 20 ч. по bTV

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Мда
    Горкият "ерген"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари