Александър Дунчев: Борисов е аут, но не и моделът ”Борисов”

1
Кирил Петков не спирай, с теб сме!
Кирил Петков не спирай, с теб сме! Снимка: БГНЕС

Борисов е аут, но не и моделът ”Борисов”! Той все още е на свобода и дори процъфтява в горите! Кирил Петков не спирай, с теб сме!!

Да продължим смелия устрем и срещу задкулисието в горите, довело вчера и до уволнението на директора Zdravko Bakalov на Южноцентрално държавно предприятие, който започна да затяга финансовата дисциплина и алармира за редица схеми, и който може да разкаже в детайл как работи дървената политическа мафия и как да бъде спряна!

Депутатът от ПП Александър Дунчев, бивш шеф на Изпълнителна агенция по горите, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Nnn
    Напред младежи С вас сме
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари