Алекс Раева: Съпругът ми е изключително смирен човек

1
През първата година ме побъркваше, разкри певицата
През първата година ме побъркваше, разкри певицата Видео: NOVA

Майка, певица, телевизионна водеща, художник по образование и дизайнер - това са само част от нещата, с които Алекс Раева е известна.

Винаги съм си мислела, че любовта трябва да е изгаряща. Трябва да е бурно, страстно... пък после и деца да имаме. Но любовта не се случва така, както ти я мислиш. С повечето неща в живота е така. И обикновено си щастлив от неща, от които не си очаквал”. Това сподели пред Десислава Банова- Плевнелиева по NOVA певицата.

По думите ѝ съпругът ѝ е изключително смирен човек. „Аз съм много експанзивна, бурна. Избухвам. Този човек през първата година ме побъркваше. Но той все ми повтаряше да съм спокойна. Но, особено след раждането на детето, разбрах, че най-голямото му качество, което ми влияе и ме прави по-смирена е неговото спокойствие”.

През какви трудности е преминала в личен и професионален план, кои са новите ѝ вдъхновения, планира ли да има второ дете и кое е най-голямото чудо в живота на Алекс Раева – гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари