Акушерка от „Шейново” е напуснала 2 дни след ражданията на разменените бебета

0
Раната ми никога няма да заздравее, казва майката на едно от бебетата
Раната ми никога няма да заздравее, казва майката на едно от бебетата Видео: NOVA

Приключи първо заседание по делото за обезщетение на едно от засегнатите семействата

Приключи първо заседание в Софийския градски съд по делото за обезщетение на едно от семействата с разменените бебета. Искът беше внесен от адвоката на семейството Стоян Стойков и е в размер на 300 000 лева - обезщетение на майката, бащата, по-голямото им дете и дядото на размененото бебе. Дотук се е стигна, след като болницата отказа доброволно да обезщети семейството. Адвокатката на лечебното заведение заяви, че са разпитани свидетели. Сред тях и акушерка, която е заявила пред съдът, че при изписването на бебето, двете гривни са сравнени, и всичко е било наред.

Майката на едно от разменените бебета е категорична, че е била изписана набързо и документите са ѝ били пъхнати в ръцете, предаде NOVA.

Адвокатът на семейството заяви след заседанието, че сред свидетелите е липсвала акушерка, която е била на смяна в деня на раждането на двете деца и е напуснала работа 2 дни след това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари