Актьорът Крис Хемсуърт забавя темпото поради риск от Алцхаймер

2
Актьорът Крис Хемсуърт не планира да поема много роли
Актьорът Крис Хемсуърт не планира да поема много роли Снимка: Getty Images

Актьорът Крис Хемсуърт не планира да поема много роли

Крис Хемсуърт заяви, че забавя темпото, но не се оттегля, след като е научил че има висок риск от заболяването на по-късен етап от живота си, предаде Dir.bg.

Според източници графикът на актьора започва да изглежда ясен в недалечното бъдеще. На австралиецът му предстоят четири проекта - включително и да се върне към героя си "Тор" в продължението на "Отмъстителите". След тях обаче приближен до актьора твърди, че "Крис не планира да поема много роли, именно поради високият риск от Алцхаймер".

Пред Vanity Fair самият Хемсуърт коментира, че "не става въпрос за пенсиониране", макар че според източник на изданието Six Page той се е насочил точно в тази посока.

За потенциалния риск 39-годишният актьор е разбрал по време на снимките на документалната си поредица "Limitless" на National Geographic и Disney+. Неотдавна дори подчерта, че не е диагноза, а просто има голяма вероятност това да се случи.

"Повечето от нас обичат да избягват да говорят за смъртта", казва той. "Когато изведнъж ни кажат, че някои големи показатели действително сочат, че това ще се случи, реалността потъва."

Именно "новината" предизвика у Крис желанието да си вземе малко почвка. Самият той казва: "Довършвам нещата, които вече бях договорил да направя", и допълва, че се "прибира у дома, за да прекара време с децата и съпругата си."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари