Аксел Роуз е новият фронтмен на AC/DC

0
Това решение беше взето поради здравословните проблеми на вокалиста Брайън Джонсън
Това решение беше взето поради здравословните проблеми на вокалиста Брайън Джонсън

Австралийската рок група AC/DC ще продължи своето световно турне с Аксел Роуз като фронтмен, информира официалния Twitter на групата, пише Petel.bg.

Това решение беше взето поради здравословните проблеми на вокалиста Брайън Джонсън, който бе посъветван от лекарите да спре незабавно да пее, тъй като може напълно да си загуби слуха.

Както се очакваше, австралийците ще продължат с нов вокалист. Аксел Роуз от Guns N 'Roses ще бъде на сцената заедно с AC/DC на оставащите 10-те концерта в САЩ, преди да започне европейската част на турнето им.

"Бихме искали да завършим това световно турне, но ние разбираме и уважаваме решението на Брайън, тъй като трябва да запази здравето си. Ние ще изпълним задълженията си към всички, които ни подкрепяха през годините, и сме щастливи, че Аксел учтиво предложи да ни помогне в това", се казва в изявление на групата, пише interfax.ru.

След края на европейската част на турнето Аксел Роуз ще се присъедини към своята група Guns N 'Roses, които също планират лятно турне.

Както е известно, Брайън Джонсън дойде в AC/DC през 1980 г. след смъртта на Бон Скот, който донесе първия успех на групата. 

Записания след това албум „Back in Black” с Джонсън като вокал беше най-успешния за групата и един от най-продаваните албуми в историята на рок музиката.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари