Ако сте доволен от русенски лекар - номинирайте го

1
Паралелно с пациентските номинации ще се проведе и вътрешно гласуване за избор на Лекар на годината на УМБАЛ „Канев“ за 2021г.
Паралелно с пациентските номинации ще се проведе и вътрешно гласуване за избор на Лекар на годината на УМБАЛ „Канев“ за 2021г. Снимка: Dunavmost, архив

Наближава 19 октомври - Деня на българския лекар. Във връзка с този празник за пета поредна година УМБАЛ „Канев“ обявява своята инициатива „Златни ръце, добро сърце“

С тази инициатива ние даваме възможност на пациентите и техните близки да изразят своята благодарност към лекар, който ги е впечатлил с грижата, отдадеността и професионализма си.

Пациентите могат да номинират лекар от екипа на Университетска болница "Канев" като посочат неговите имена и причината с какво ги е впечатлил по следните начини:

на имейл [email protected];

в коментар под определената за това публикация на Фейсбук страницата на лечебното заведение - https://www.facebook.com/UMBALKaneff/photos/а.878304052269742/1612723818827758/?type=3&theater;

на лично съобщение на официалната Фейсбук страница на УМБАЛ КАНЕВ АД (https://www.facebook.com/UMBALKaneff/).

Паралелно с пациентските номинации ще се проведе и вътрешно гласуване за избор на Лекар на годината на УМБАЛ „Канев“ за 2021г.

Номинациите ще продължат до 18.10. (понеделник).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари