Ако отдавна искате да промените нещо, то сега е моментът

0
Особено нещо, което касае и другите членове на семейството
Особено нещо, което касае и другите членове на семейството

Черната Луна (Лилит), така наречената черна енергия или змията-изкусител, преминава от знак Водолей в знака Риби, където ще пребивава следващите девет месеца. 

Ще се увеличи потребността и консумацията на алкохол, наркотични и психотропни вещества, което ще създаде много здравословни, психически и битови проблеми.

Луната е в знак Телец до 06:41ч на 6 май.

Хората са пестеливи, практични, по-земни, по-рационални, пише Novini.bg. Увеличава се желанието за натрупване на придобивки, спестявания, търси се изгодата във всяко нещо. Засилва се чувството на мързел при мнозина. Не е желателно да се започва нищо ново.

Ларинкса, щитовидната жлеза и хормоналната система са уязвими. Да се пази гърлото от простуда и викане.

Днес Луната сключва добри аспекти последователно с Нептун, Сатурн и Плутон. Предстои опозицията на Марс в Близнаци с ретроградният Юпитер в Стрелец, но влиянието вече е в сила.

Новолуние и 1 лунен ден в знак Телец от 01:47ч на 5 май до 06:52ч.

2 лунен ден от 06:52ч до 07:25ч на 6 май.

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова космическа енергия и трябва да се приемат даровете на щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да се избягват негативни емоции, конфликтите. Не бива да се проявява алчност и агресия. Ако в този ден чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. Бъдете добри и щедри, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия.

В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм, но те трябва да се отнасят сега само до вас.

За днешния ден е напълно нормално да изпитате глад и зверски апетит, но трябва да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на лекарства и алкохола.

Може да предприемете в семейството някои реформи. Ако отдавна искате да промените нещо, то сега е момента да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да започнат да се навиват.

Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им. Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално.

Днес е 16 слънчев ден – Този слънчев ден отрича всякакъв хаос, безредие, суетене. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплина и чистота. По-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Ден на справедливостта и за изплащане на дълговете. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или обещание.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари