Ако харесвате френски коли елате в Русе!

0

Любители на френските автомобили от няколко града в България се събират в Русе за честване на една година от създаването на местния French Crew.

Идеята се ражда когато Ивайло Иванов, Добромир Цветков и Калоян Ялъмов съзнават общата си страст към френските автомобили и започват да намират все повече съмишленици в социалните мрежи.

"Започнахме да организираме сбирки веднъж месечно. Събираме се на различни места. Обсъждаме опита си и впечатленията си от различни френски марки и модели на автомобили. Коментираме новости, евентуални подобрения или проблеми, които имат някои с поддръжката на своите коли. Не правим състезания, гонки и дрифт демонстрации. Правим си фотосесии с автомобилите, които са по-скоро статични и само красят сбирките ни", споделиха пред Топ Новини тримата.

Към момента групата French Crew Ruse наброява около 120 членове. Тя поддържа добри отношения с "Пежо клуб България" и "Рено клуб България".

"Френските автомобили са по-различни от станалите масови за България БМВ и "Фолксваген". Те са икономични и сравнително по-лесни за поддръжка от "Ауди" и "Мерцедес" например", споделиха още Ивайло Калоян и Добромир.

За годишнината на клуба са поканени негови приятели от Варна, Разград и дори от София. Те ще се съберат първо на паркинга на "HomeMax" и около 15 ч. се очаква да потеглят в колона по международното трасе на бул. "България" до изхода на Русе за София.

Крайната спирка е на паркинга на "Метро", където ще опитат с автомобили да изпишат инициалите на своя клуб FCR.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари