Ако блокират границите само за пет дни - това правителство е чаЛ

1
Лилия Божкова: Предлагам да си спомним какво правят гърците
Лилия Божкова: Предлагам да си спомним какво правят гърците

ПП и ДБ ще бъдат погребани за вечни времена

Ако към протестните действия на земеделските производители се присъединят и транспортните фирми, защото ... дизеловото горивото вече е над 3 лева за литър - спокойно може да кажем, че ПП и ДБ ще бъдат погребани за вечни времена в едно с плановете има за успех в изборите за местна власт и въпреки "тяхното МВР".

Ако блокират границите само за пет дни - това правителство е чаЛ.

Предлагам да си спомним какво правят гърците, който в годините са показвали на цяла Европа как се провеждат протести и как се блокират граници.

Такъв сценарий е възможно да #ГО върне на бЕл кон след неизбежната капитулация на кабинета Денков, но ще даде шанс да се отървем от тази шайка от идиоти, които с любезното съдействие на посолството окупира държавата ни

Разбира се, ние може да им помогнем като се присъединим и изразим гражданската си позиция по демократичен начин.

Лилия Божкова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    азе
    Петролът се е качил с 30% на международните пазари от Юни насам. Тази кукувица какво очаква? Че при нас ще поевтинява ли?
  • 3
    8
    one
    Предлагам да кажеш на кого си човек и как са те назначили на работа
  • 5
    7
    QRS
    Коя е тази ?
  • 7
    6
    И аз не знам
    Пенсионерите като разберат как трябва да плащат скъп хляб заради една шепа чукундури назначени от партията за зърнари, хммм не знам. Ами изнервените хора от глупавия им протест за още повече кинти като тръгнат да гласуват....хмммм, не знам.
  • -5
    5
    не знам
    Ама ако производителите са към 60-70 000, бая гласове ще загубят пп-дб-ейците, че и ако ги умножа по минимум 2, хич не ми се мисли!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари