Агресия на пътя в село Тръстеник

0
37-годишен жител на селото потроши кола с дървен кол
37-годишен жител на селото потроши кола с дървен кол Снимка: архив

Служители от РУ – Две могили са установили мъж, извършил нападение на друг в с. Тръстеник, потрошавайки части от колата му.

В районното управление е постъпило заявление от жител на селото, че около 4 часа сутринта на 1 януари, докато е пътувал с колата си „Опел“ в посока към гр. Русе, в централната част на Тръстеник е забелязал срещу него да се движи криволичейки друг автомобил с тъмен цвят. Той спрял за кратко, за да избегне евентуална катастрофа с другия, след което продължил към изхода на селото, но в близост до училището непознатият автомобил /марка „Ауди“ със светъл надпис/ го застигнал и изпреварил, препречвайки му се, за да спре. После от колата излязъл мъж с дървен кол и започнал да удря по автомобила му, а след това напуснал мястото.

По колата са били нанесени щети върху странично огледало, преден фар и по капака отпред. Подаденият от потърпевшия сигнал е бил документиран в районното управление в Две могили и по него е започната работа, в хода на образувана преписка с оглед на данни за престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК. В резултат на предприетите и реализирани оперативно-издирвателни действия от страна на полицаите от участъка в с. Иваново към РУ - Две могили, като извършител на описаното деяние е бил установен мъж от с. Тръстеник на 37 г.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари