Агресия на пътя: Мъж разби стъкло на бус с голи ръце

0
Мъж разбива прозорец на бус с ръцете си, докато шофьорът на превозното средство е вътре
Мъж разбива прозорец на бус с ръцете си, докато шофьорът на превозното средство е вътре

Мъж разбива прозорец на бус с ръцете си, докато шофьорът на превозното средство е вътре

Пореден случай на агресия на пътя. Споделено в социалните мрежи видео показва как мъж разбива прозорец на бус с ръцете си, докато шофьорът на превозното средство е вътре. Кадрите са заснети от пасажер в буса,

Видеото е споделено от Артур Мол, а едно от момчетата в буса е негов син. По думите му синът му е нападнат, докато е изпълнявал служебните си задължения, пише GlasNews.bg.

"Докато синът ми работеше с доставки, той беше нападнат от някой, който се смята за краля на пътя", написа Артур. Мол.

Мъжът уточнява, че синът му е пострадал - той имал наранявания по лицето от счупеното стъкло.

"Една кола пред него се е движела много бавно и с мигач той искал да я подмине. Шофьорът на колата зад него се е помислил за Шумахер и е решил да ги подмине и двамата", така мъжът обяснява защо се е стигнало до ситуацията.

Артур пише още, че синът му е успял да се измъкне преди агресивният мъж да го изкара от буса, за да го набие.

"Тези дни в Пловдив не само трябва да се страхуваме да не станем участници в пътни инциденти, но и за нашата безопасност, защото агресорите си мислят, че стоят над закона", завършва публикацията си мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ама
    Ножа мие закачен на седалката около двайси сънтима при такава ситуация ще бъде исцапан пък после ще мислим. Ако съм виновен за нещо като участник в движението то си има органи за таз работа .ама педала да ма извини че ще раздава правосъдие ще плачи майка му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари