Адв. Хаджигенов: Вероятно „Дунарит“ и правителството имат уговорка срещу Иванчева

2
Съдят бившия кмет на „Младост“ след донос за преврат
Съдят бившия кмет на „Младост“ след донос за преврат

Съдят бившия кмет на „Младост“ след донос за преврат.

Част от плана „Борисов“ е да смачка всички инакомислещи. Емилиян Гебрев пищи всеки път когато Борисов го настъпи чрез прокуратурата, но това се случва един-два пъти в годината и после всичко се забравя. Да не забравяме, че „Дунарит“ е оръжейна фирма. Няма оръжейно производство или фирма, която да работи против правителството. Предполагам, че това е вътрешна уговорка между правителството или прокуратурата и „Дунарит“.

Това каза адв. Николай Хаджигенов в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ във връзка със съдебния иск срещу Десислава Иванчева от „Дунарит“ за уронване на престиж след изтекъл донос, че тя готви преврат с тяхно участие. Документите бяха внесени от Йордан Бонев, който твърди, че в такъв заговор са баща му Венцислав Ангелов - Чикагото и Иванчева.

„Това разпространение на фалшиви новини дойде от медиите. Гледам, че „Дунарит“ нямат претенции към кафявите медии, които публикуваха фалшивите чатове, а имат претенции към Иванчева. При елементарно сравнение на това как изглежда профилът на Иванчева и другия профил е ясно, че това не е Иванчева, коментира Хаджигенов.

Десислава Иванчева също се включи в интервюто по Skype, защото не е била допусната до студиото на „Честно казано с Люба Кулезич“. На въпрос как е станало ясно, че това е фалшив профил тя коментира, че при проста проверка може да се види, че нейния профил е с две букви „с“ в името, а фалшивият с една.

Дунарит“ не са жертва. Емилиян Гебрев вече не пищи. Защо никой друг намесен в скандала не съди Иванчева – нито „Биволъ“, нито „БОЕЦ“, нито Иво Прокопиев. Това според мен е договорка между оръжейната фирма и правителството“, обясни Николай Хаджигенов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари