Ад на магистрала "Хемус"!

1
Лиляна Павлова за пореден път се изгаври с българите на едни от най-светлите празници
Лиляна Павлова за пореден път се изгаври с българите на едни от най-светлите празници Видео: ПИК

Нечувано задръстване на автомагистрала "Хемус" изнерви докрай пътуващите към София в късния следобед. 

Очевидци съобщиха, че колоната от автомобили започва от Ботевград. За ужас на пътуващите е отворена само едната лента в посока към София, предаде агенция ПИК.

Няма никакви полицаи, които да контролират трафика, а има и много аварирали коли, които допълнително затрудняват придвижването към столицата.

Припомняме, че точно преди началото на четирите почивни дни адски терор сполетя хиляди българи, решили да пътуват за празниците.

Напук на обещанията на властта, че всички органи са се постарали да направят необходимото за безпрепятственото движение на пътуващите, което включва завършване на ремонти и отбиване на тежкотоварните автомобили, стотици коли се оказаха приклещени в тунелите на магистрала "Хемус". Автомобилите висяха час и половина, а хората буквално се задушаваха от изгорелите газове, алармираха очевидци.

"Министър Лиляна Павлова за пореден път се изгаври с българите на едни от най-светлите празници. Напук на обещанията, че ще се направи всичко възможно, за да може да се пътува нормално и без проблеми, ремонтите ударно продължават. На всичкото отгоре гръмките обещания, че тежкотоварни камиони няма да се движат се оказа поредната долна лъжа. По магистралите е пълно с тирове, които задръстват и затрудняват и без това натоварения трафик", категорични бяха пътуващите, които изпратиха и видео от кошмара.

Днес положението на възловата автомагистрала е отново критично, защото хората не могат да се измъкнат от там. Нито имат възможност да слязат от колите си, нито могат да мръднат от там. Седят така с часове.

"Тировете карат в аварийната лента, докато разни бързаци се опитват да изпреварят колоната", възмущават се потърпевши от "голямото завръщане". За полицейско присъствие не може и дума да става, защото униформени липсват.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари