775 000 лева за чистота в Две могили

0
За да се запази таксата, трябва да има отговорно отношение от страна на гражданите за намаляване на количеството на изхърляните битови отпадъци, каза кметът
За да се запази таксата, трябва да има отговорно отношение от страна на гражданите за намаляване на количеството на изхърляните битови отпадъци, каза кметът Видео: КИС 13

Приеха план-сметката за чистота в община Две могили за 2019 година.

Тя бе одобрена с гласовете на 16 общински съветници.

План-сметката за сметосъбиране и извозване и поддръжане на чистота е в размер на 775 хиляди лева. Според кмета на Община Две могили Божидар Борисов, за да се запази таксата, трябва да има отговорно отношение от страна на гражданите за намаляване на количеството на изхърляните битови отпадъци.

На последното за годината заседание на Общинския съвет, бе прочетен и доклад за реализирането на проектите по различни програми през годината. Стана ясно, че има и готови предложения, с които да се кандидатства при отваряне на подходящи процедури, съобщи телевизия КИС 13.

Очаква се още през януари да започне изпълнението на голям проект за близо 1 милион лева за интегриране на уязвими групи в община Две могили.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари