7 правила как да не ви хванат в изневяра

0
7 правила как да не ви хванат в изневяра

Как да изневерявате и какви правила да спазвате, за да не ви хванат. На първо място трябва да кажем, че професионалният лъжец е добър стратег. Планирайки дадено действие, той обмисля всичко с няколко стъпки напред и точно преценява рисковете, съобщава fakti.bg. Седем са правилата, които ще спомогнат да не ви хванат в изневяра:

1. Следи в телефона ви.

Изтривайте всички SMS-и от обекта, с когото кръшкате дори той да е въведен в телефона ви с името Иван Иванов (ако сте мъж) или Петя козметичката (ако сте жена). Изтривайте всичко, преди да се прибере вкъщи.

2. Не давайте паролите си.

Залагайте на това, че сте сериозен човек и ползвате компютърните комуникации изключително и само за служебни цели. Отчитайте обаче факта, че подозрителната половинка (било то мъж или жена) ще се опита да се добере до вашия виртуален свят. Затова най-добре трийте всички писма и снимки, получени от обекта, с когото изневерявате.

3. Не ходете с любовника/любовницата на публични места.

Някои правят грешката да водят любовниците там, където редовно ходят със законната си половинка. Това не само, че е рисковано, но и непочтено. Като цяло избягвайте публичните места, защото светът е малък, а днес всеки втори се изживява като фотограф.

4. Поддържайте хигиена.

Пристигайки вкъщи, трябва да ухаете на себе си, а не на друга жена (мъж). Затова дръжте резервен дезодорант в колата или фитнеса, който редовно посещавате. А ако това се стори подозрително на половинката ви, то просто обяснете, че сте сериозен човек, който държи на хигиената.

5. Филтрирайте мислите.

Докато сте с партньора си, не мислете за любовницата (любовника). В противен случай има опасност да объркате имена и ситуации. Ако все пак се стигне до подобни конфузни ситуации може да се оправдаете с многото работа в офиса.

6. Избавете се от чувството на вина.

Тъчейки на два стана, няма как да не изпитвате поне малко чувство на вина. Самобичуването в случая обаче няма да ви помогне. Всякакви действия под формата на подаръци и по-нетрадиционно отношение само могат да предизвикат съмнения у партньора. Затова се дръжте естествено и непринудено както винаги, а ако все пак се отклоните от „правилния” път може да се оправдаете със стреса на работното място и че ви трябват повече положителни емоции.

7. Избирайте любовника (любовницата) правилно.

Правилният любовник (любовница) сам(а) избира правилното поведение. За него (нея) вие ще сте просто мъж (жена), а не мъжът на еди коя си или съпругата на еди кой си. Не избирайте да кръшкате с колеги, съседи, приятели или техни роднини. Рискувате да разрушите не само брака си, но и репутацията си.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари