7 неща, които може да питате партньора си, докато се гушкате

0
Гушкането е идеалното време, за да поговорите с вашия сериозен партньор
Гушкането е идеалното време, за да поговорите с вашия сериозен партньор

Не е нужно всяка вечер докато заспите и се гушкате да гледате телевизия или да слушате музика. Гушкането е идеалното време, за да поговорите с вашия сериозен партньор, пише БЛИЦ. Докато вашите тела са едно до друго, вие можете да се почувствате по-близки и психически, така че и темите ви за разговор могат да бъдат по-интимни и съкровени. Ето и няколко въпроса, които можете да зададете на гаджето си по време на следващата си сесия от вечерни прегръдки в леглото или на дивана. Отговорите на тези въпроси могат да укрепят вашата връзка:

1. „Кога разбра, че съм идеалната ти половинка?“
Ако сте сигурни, че вашата половинка ви обича силно и сте наясно, че и вие също я обичате, то добре е да разберете точния момент, когато той/тя е разбрал/а, че вие сте човекът за него/нея. Повечето хора могат да си спомнят първата си среща, първата си целувка или първия си път, когато са били интимни, но не могат да се сетят кога точно са се влюбили в партньора си. Попитайте гаджето си и вижте дали то може да ви отговори на този въпрос. Ще ви е интересно да разберете с какво точно сте спечелили сърцето на този човек.

2. „Какви палави неща искаш да опитаме в леглото?“
Не е нужно да седите с невинен, скромен поглед по време на вашите сесии с гушкане. Дори да нямате намерение прегръдките ви да преминат в полов акт, пак можете да попитате любимия си/любимата си за нейните най-щури и дори извратени фантазии, свързани със секса. Този разговор е важен за вашето общо бъдеще. Длъжни сте да сте наясно със сексуалните предпочитания на своя партньор, ако искате да изградите здравословна връзка.

3. „Как си представяш общото ни бъдеще?“
Ако с половинката ви вече планирате да прекарате остатъка от живота си заедно, добре е да започнете да ставате наясно с някои основни неща от битов характер. Например, питайте любимия си в какъв дом иска да живеете, дали иска да имате домашен любимец, колко деца си представя, че ще отгледате заедно, как ще прекарвате празниците и ваканциите си и т. н..

4. „Има ли нещо, което единствено аз знам за тебе?“
Може да не осъзнавате колко сте важни за своя партньор и колко много той/тя ви обича всъщност. Това ще ви стане най-ясно, ако го попитате дали има нещо, което вие знаете за него, но никой друг не знае. Някаква негова/нейна съкровена тайна, например. Ако това е така, вие ще се почувствате още по-специални.

5. „Каква е твоята мечтана ваканция?“
Добре е да сте наясно с това кои са мечтаните дестинации на вашия партньор, дали той/тя изобщо обича да пътува и как точно си представя идеалната почивка – в луксозен хотел или в палатка на плажа. Добре е да сте на едно мнение по темата. Ако имате сходни мечти за това как да прекарвате почивките и свободното си време, вие ще бъдете много по-сплотена двойка.

6. „Би ли ме спасил по време на апокалипсис?“
Можете да попитате вашия любим за някои забавни хипотетични ситуации. Разберете например какъв ще бъде неговият план за бягство при евентуален апокалипсис (земетресение, цунами, ураган и т. н.). Попитайте го как той/тя би се погрижил/а за вас, ако сте блокирани на пустинен остров или в голямо задръстване. Умувайте заедно върху различни, интересни сценарии, за да видите как той/тя реагира на всеки един от тях.

7. „Как мина денят ти?“
Това е един простичък въпрос, който често е пренебрегван от партньорите, а е много важен за връзката. Добре е всяка вечер да питате любимия си как е минал неговият ден, имал ли е някакви негативни/позитивни преживявания и т. н. Може това да го провокира да ви разкаже някои забавни истории от деня, които иначе той би забравил да ви сподели.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари