68-годишен мъж блъсна жена докато пресича на кръстовище в "Чародейка"

0
Произшествието е станало рано сутринта
Произшествието е станало рано сутринта Снимка: Снимката е илюстративна

Жената е с фрактури на краката

Вчера сутринта около 06:10 часа е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествия с пострадал пешеходец на кръстовището между улиците "Филип Станиславов" и "Зорница" в квартал "Чародейка" в Русе.

На местопроизшествието са изпратени служители на полицията, които са изяснили, че при мокра пътна настилка и снеговалеж, на пешеходна пътека тип М8, лек автомобил с марка "Тойота Ярис", управляван от 68-годишен водач, при движение по улица „Филип Станиславов“ е блъснал пресичаща от дясно наляво жена на 51 г.

В резултат на настъпилото ПТП пешеходката е пострадала с фрактури на подбедрица. Причините за ПТП се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Крумови закони
    Писна ни от некъдърници и бързаци със совалки! Доживотен затвор на такива!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари