56-годишен русенец е с опасност за живота след падане от третия етаж

0
Инцидентът се е случил на 23 април при ремонтни дейности на новострояща се сграда на улица "Рила" в Русе
Инцидентът се е случил на 23 април при ремонтни дейности на новострояща се сграда на улица "Рила" в Русе Снимка: Dunavmost / Архив

Инцидентът се е случил на 23 април при ремонтни дейности на новострояща се сграда на улица "Рила" в Русе

Полицията изяснява злополука, при която е пострадал 56-годишен мъж.

Сигнал за инцидента е постъпил на 23 април в 12:53 часа. По данни на свидетели при ремонтни дейности мъжът е паднал от третия етаж на новострояща се сграда на улица "Рила" в Русе. Той е бил настанен в интензивно отделение на УМБАЛ "Канев" с опасност за живота.

На мястото на инцидента е извършен оглед и е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    тарикат
    кой кой ш бачка ся , пейсе годишните се свърпиха дваиси годишните ги няма никакви теглил съм кредит да имам кола и да ива жена по морета , алооо депутатите искам внос на балъци
  • 10
    1
    мани
    Редовно ги гледам разни майсторчета на тераси как измазват отвън на 8мия етаж необезопасени, прекрачили с единия крак парапета. Отделно от това, на който и строителен обект да отидете ще видите майсторчетата по покрива необезопасени с въже, без каски...пълна пародия. По екипировката ще познаете уменията им.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари