51 милиона лева за градско развитие предвиждат за Русе

0
Ще селектират проектни идеи до 9 май
Ще селектират проектни идеи до 9 май Видео: Кис 13

Ще селектират проектни идеи до 9 май

Над 51 милиона лева е предвиденият финансов ресурс за Община Русе за интегрирано градско развитие по програма "Развитие на регионите" до 2027 година, предава Кис 13.

Основната цел на процедурата е приоритизация на проектни идеи, адресиращи нуждите на местните общности в съответствие с Плана за интегрирано развитие на Община Русе.

Общият финансов ресурс по процедурата, предвиден за всички заинтересовани страни на територията на Община Русе, е над 51 милиона лева, които ще се усвояват на конкурентен принцип между всички подадени проектни предложения.

На този етап от Община Русе са подготвили две основни интегрирани проектни идеи.

Крайният срок за подаване на проектите е 9 май.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Браво
    Браво на кчета, подсигури си 100 % мнозинство в общинския съвет, 51 съветника, 51 милиона, за всеки съветник по милион и всички ще гласуват едонодушно и ще играт приказката "НИ ЧУЛ, ВИ ВИДЯЛ, НИ РАЗБРАЛ". То не че досега бяха цвете, ама сега съвсем. Няма друг голям град в България са такъв продажен общински съвет
  • 3
    3
    nzcf
    Голямото папкане започна с втория мандат на кмета. Дай боже всекиму.
  • 5
    2
    да си кажем истината в очите
    Градско развитие подразбираме, че Пенчо Милков ще си купи и бяла спретната къщурка на някой остров в Гърция. Къщата в Нисово за него е ниска летва.
  • 11
    1
    фена на Путин
    Епично крадене ще падне ! Поне да сменят всички светофари с нови неръждаеми, да не са ЧЕРНИ, с ярки лед броячи на няколко места с много ярка лед подсветка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари