40 см сняг натрупа на "Шипка"

1
Снегорините почистват през няколко минути
Снегорините почистват през няколко минути Снимка: БГНЕС

Снегорините почистват през няколко минути

Обстановката на прохода Шипка се усложнява заради обилен снеговалеж. За последните два дни снежната покривка е достигнала 40 см. Към момента няма данни за блокирани коли. Снегорините почистват през няколко минути, но снегът покрива пътното платно изключително бързо, обясниха от пътнопъддържащата фирма. Апелът е шофьорите да преминават през прохода с подготвени за зимни условия автомобили, предава Bulgaria ON AIR.

<strong class='keys'>сняг</strong> <strong class='keys'>сняг</strong>, обстановка, Петрохан, транспорт

снимка: БГНЕС

"Интензивен снеговалеж последните 12 часа, проходът е проходим през зимни условия. Водачите да бъдат изключително внимателни и предпазливи, съобразени с условията. Лошото е, че вятърът започна да се усилва, снегът не спира, всеки един момент може да се случи нещо, но апелирам отново водачите да са изключително предпазливи при преминаването на проход Шипка", каза управителят на пътноподдържащата фирма Йонко Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари