40% от българите биха напуснали работа, ако се наложи пак да се върнат в офис

2
Хората са убедени, че могат да работят достатъчно ефективно и от дома си
Хората са убедени, че могат да работят достатъчно ефективно и от дома си Видео: NOVA

Хората са убедени, че могат да работят достатъчно ефективно и от дома си

64% от българите искат да продължат работа от дома си. Това показва проучване на голяма кариерна платформа, предава NOVA. Според него 58% от българите все още работят предимно от вкъщи. Голям е процентът и на онези, които биха потърсили нова работа, ако ги принудят да се върнат в офиса.

Част от служителите са доста радикални. Те обмислят да си потърсят друга работа, ако се наложи да се върнат обратно в офиса. В България това са около 40% от работещите. Това е така, защото хората имат опит преди и след пандемията и са убедени, че могат да работят достатъчно ефективно и от дома си”, коментира Костин Тудор - CEO и Основател на международна кариерна платформа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари