36-годишен русенец откраднал пробивен трион и риболовни въдици в квартал "Дружба"

0
Служители на Първо РУ са заловили извършител на взломна кражба
Служители на Първо РУ са заловили извършител на взломна кражба

Служители на Първо РУ са заловили извършител на взломна кражба

На 17 май в полицията е постъпил сигнал за кражба във вход на блок, намиращ се на адрес на улица "Александър Хаджирусет" в Русе.

Според заявеното, след счупване на катинар на входната врата е проникнато в сушилно помещение, между ет. 1 и 2 , откъдето са отнети пробивен трион и риболовни въдици неустановени марки на обща стойност, по данни на потърпевшия, за около 200 лева, съобщиха от МВР - Русе.

Сигналът е бил документиран като е започната работа по преписка, вписана по описа на Първо РУ.

В хода на полицейските действия служители от Първо РУ са установили като автор на криминалното деяние мъж на 36 години от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари