32-ма планински спасители със седем кучета търсят Сашко

0
Изцяло сме насочили вниманието си към горския район, но за съжаление без резултат, заяви директорът на ПСС
Изцяло сме насочили вниманието си към горския район, но за съжаление без резултат, заяви директорът на ПСС Снимка: БТА

В мащабната операция участват полиция и жандармерия, отряди на ПСС, представители на столичното аварийно-спасително звено, както и доброволци

Изцяло сме насочили вниманието си към горския район, но за съжаление без резултат, съобщи директорът на Планинска спасителна служба (ПСС) Емил Нешев, цитиран от БТА.

Второ денонощие продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна в района на Перник. В мащабната операция участват полиция и жандармерия, отряди на ПСС, представители на столичното аварийно-спасително звено, както и доброволци.

Нешев уточни, че 32-ма планински спасители със седем кучета, от пет-шест отряда от България участват в търсенето на детето.

"Каквото зависи от нас, ще бъде направено, но засега няма ефект", заяви Нешев.

Той обясни, че издирването е изключително трудно от гледна точка на това, че няма никаква информация, посока, ориентир, каквото и да било. "Затова търсим навсякъде", уточни Емил Нешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Al 2011g zavet 80g i 96g.
    Хаа сфят 89г 11г 1718г
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари