3-годишно дете живя дни наред с трупа на майка си

0
Момченцето е прието в болница / Снимката е илюстративна
Момченцето е прието в болница / Снимката е илюстративна

Шокираща история се случи в Перм в средата на лятото.

На 19 юли жителите на блок, намиращ се на улица "Богдан Хмелницки", усетили неприятна миризма, идваща от един от апартаментите. Хората опитали да се свържат с жената, която живеела там, но никой не им отворил вратата и те обезпокоени се обадили в местното подразделение на Министерството на извънредните ситуации. 

Пристигналите на място спасители разбили вратата и открили в една от стаите мъртвата стопанка на дома. Редом с трупа на 39-годишната Надежда седяло малко слабичко момченце. Тригодишното дете прекарало до мъртвата си майка няколко  денонощия, без да разбира какво се е случило с нея. То не било нито яло, нито пило вода и очевидно имало нужда не само от медицинска, но и от психологична помощ, пише ПИК. 

В момента за момченцето се намира в болница, а тялото на майката е предадено за аутопсия, за да се установи причината за смъртта й. Според "В курсе.ру" починалата млада жена гледала сама детето си. Съпругът й починал почти веднага след раждането на сина им. Момченцето остава кръгло сираче. 

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари