28-годишен русенец е извършил серия от палежи

2
Мъжът е подпалил контейнери за смет в квартал "Здравец"
Мъжът е подпалил контейнери за смет в квартал "Здравец" Снимка: Dunavmost / архив

Мъжът е подпалил контейнери за смет в квартал "Здравец"

Служители на Второ РУ са уличили 28-годишен в извършване на палежи на контейнери.

В началото на месец декември м.г. във Второ РУ са регистрирани преписки, въз основа на документирани данни от служители на групата за охрана на обществения ред при същото районно управление, относно запалени контейнери за смет, разположени на територията, обслужвана от Второ РУ, на следните адреси в Русе – два контейнера на ул. Котовск, един на ул. Измаил, 3 на ул. Филип Станиславов и още един на ул. Нови Сад, съобщиха от полицията в Русе.

Във връзка с това служители на криминална полиция са започнали работа за изясняването на случаите, с оглед данни за извършено престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия като извършител на деянията е установен 28-годишен мъж от Русе.

Работата по случаите продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Гошо
    На такъв да му се испикаеш в гъзъ му е малко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари