25-годишен мъж катастрофира в тролейбусен стълб

0
Младият русенец е с положителна алкохолна проба над 2 промила
Младият русенец е с положителна алкохолна проба над 2 промила Снимка: Марица

Младият русенец е с положителна алкохолна проба над 2 промила

На 27 юли около 19:40 ч. в гр. Русе на бул. България до № 154 /срещу бензиностанция "Power oil"/, екип на пътна полиция е установил катастрофирал автомобил с марка "Ауди 80".

Униформените са изяснили, че колата е собственост и управлявана от 25-годишен мъж, който при избиране на скоростта си на движение не се е съобразил с релефа на местността, както и с състоянието на пътя и на превозното средство, при което е загубил контрол над автомобила и се е блъснал крайпътен метален стълб, част от тролейбусната пътна мрежа. На място е изпратен екип на ЦСМП – Русе, който е откарал пострадалия водач в болницата. Мъжът е настанен в медицинското заведение с фрактура на прешлени. При направена проба за употреба на алкохол е установена концентрация над 2 промила. Случаят е предаден на разследващ полицай.

5 сигнала за произшествия са отработили екипите на пожарната през миналото денонощие. 

Гасили са две запалвания в сухи треви в отпадъци; оказали са съдействие след ПТП с жертви на бул. България в Русе; реагирали са на сигнал за пожар в автомобил в гр. Две могили, който се е оказал фалшив; отстранили са опасни вещества в жилище в Русе – разпилян живак от счупен термометър

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари