20-годишната Нургюл играе сама за цяла България!

7
Трилърът продължава утре, но Нургюл вече е герой!
Трилърът продължава утре, но Нургюл вече е герой! Снимка: FIDE

Нургюл вече е герой!

Нургюл, 47-ма в световната ранглиста и съвсем сама в Баку, завърши реми срещу Горячкина, 3-та в световната ранглиста и подпомогната от екип, включващ двадесетина специалисти, треньори и съотборници. Според познавачите, Нургюл беше по-силната и изпусна победата. Някои от нейните ходове отново се оценяват като гениални, а един от тях дори "замисли" компютрите!

Трилърът продължава утре, но Нургюл вече е герой! Няма да коментирам защо това дете е сам само на 2800 километра от родината. Без треньор, без анализатори, психолози и пр. Чували се с треньора си от Бургас по скайпа!?

Ще изкрещя, че 20- годишната Нургюл играе сама за цяла България. Затова все по-трудно намирам думи, за да изразя възхищението си!

Иво Райнов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    colibri
    Възхищавам се на това скромно, упорито и отдадено на тази велика игра момиче. Аз и моето семейство и желаем успех!
  • 23
    2
    Възмутен
    С риск да опороча текста, но Нургюл отдавна е герой. Това, че не е медийно отразявана си е наш проблем. През годините това момиче се изкачваше неуморно и упорито. А пресата и тогава и сега, дава медийно време предимно на некадърните ни футболисти. Успех Нургюл!
  • 22
    1
    Русенец
    Браво на това момиче!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари