18-годишен ученик насякъл Джейлян и дъщеря й

0
18-годишен ученик насякъл Джейлян и дъщеря й
Снимка: 24rodopi.com

Ученикът Мерт е съсякал 24-годишната Джейлян и 7-годишната й дъщеря Джейда с нож или малка брадва. Това стана ясно в хода на разследването на жестокото убийство в Джебел.

Той е наркозависим и е възможно да е бил в абстинентна криза.

Както е известно, майката и детето бяха открити в събота мъртви в локва кръв в апартамента им в градчето до Кърджали. Днес стана ясно, че полицията е заловила убиеца - 18-годишният Мерт Ш. Ученикът в техникума в Джебел вече е признал пред полицията, че е извършител на двойното убийство.

Пред органите на реда той обяснил, че е влязъл в апартамента на Джейлян през балкона. Според неговите твърдения намерението му било единствено да обере дома й, пише сайтът 24rodopi.com.

Друга версия гласи, че убиецът и 24-годишната жена са имали любовна връзка. Той е идвал често на купон в квартирата и знаел, че Джейлян живее охолно.

Задържаният е привлечен като обвиняем по чл.116, ал.1, т.4 и т.6 от Наказателния кодекс за умишлено умъртвяване на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост.

Източник: BNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари