17-годишно момиче пострада при пожар в Русе

2
Момичето е с изгаряния в областта на долните крайници
Момичето е с изгаряния в областта на долните крайници

Момичето е с изгаряния в областта на долните крайници

Пожар е избухнал тази сутрин в къща на улица “Петрохан“ в Русе. По време на инцидента вътре се е намирало 17-годишно момиче. Откарано е в болница „Медика“ с изгаряния в областта на долните крайници, предаде Русе Медиа.

Момичето е живеело само с баба си, която в момента е отсъствала, тъй като е била на село. Когато е пламнал огънят, тийнейджърката е била в стаята. Пострадала е при опита си да излезе навън.

На място са били изпратени два противопожарни екипа, линейка и полиция. Пожарникарите са потушили огъня, но стаята е унищожена заедно с обзавеждането. Частично е изгорял и покривът.

По първоначални данни огънят е тръгнал от запалена свещ, забравена от момичето, което е заспало.

Районът е отцепен, като все още дежурят полиция и пожарна. Огнеборците извършват проверка с термокамера за скрити огнища. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари