17 човека загинаха след катастрофа между автобус и камион в Западна Украйна

3
"Сблъскали са се автобус, лек автомобил и камион с гориво. Към момента загиналите са вече 17, но е възможно да има и още жертви", каза Володимир Зеленски
"Сблъскали са се автобус, лек автомобил и камион с гориво. Към момента загиналите са вече 17, но е възможно да има и още жертви", каза Володимир Зеленски Снимка: БГНЕС / Архив

17 души загинаха при катастрофа между автобус и камион за гориво в Западна Украйна, предаде БГНЕС

Във всекидневното си обръщение към нацията късно снощи президентът Володимир Зеленски заяви, че в западната област Ровно е станал "ужасен пътен инцидент".

"Сблъскали са се автобус, лек автомобил и камион с гориво. Към момента загиналите са вече 17, но е възможно да има и още жертви", каза Зеленски и изрази съболезнования към хората, загубили близките си при инцидента.

Произшествието не изглежда да е пряко свързано с войната на Русия срещу Украйна, която продължава вече трети месец, а Зеленски не спомена никаква подобна връзка в обръщението си.

През последните седмици Русия съсредоточи атаките си върху Южна и Източна Украйна, като понякога нанася удари и по обекти и градове в западните региони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    А-ха!
    И сигурно Вова Путин е шофирал камиона с гориво?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари