Момче откри баща си обесен във Врачанско

2
15-годишното момче намерило баща си, увиснал на въже до пристройка в двора на къщата
15-годишното момче намерило баща си, увиснал на въже до пристройка в двора на къщата

15-годишното момче намерило баща си, увиснал на въже до пристройка в двора на къщата

Мъж от врачанското село Търнава сложил край на живота си тази сутрин. 40-годишният Пламен Данов изчакал съпругата си да тръгне на работа и увиснал на въже до пристройка в двора на къщата си докато двамата му синове още спели, предава 24 ЧАСА.

Самоубиецът бил открит около 10:00 часа днес от 15-годишния си син Здравко, който тръгнал да го търси. По-големият му син се натъкнал на зловещата гледка и веднага се обадил в полицията и на майка си.

Не е ясно какви са мотивите на мъжа на посегне на живота си. Близките му не открили и някакво предсмъртно писмо. Тялото на обесилият се пък вече е пратено за аутопсия във врачанската патология.

Според съседи той не е страдал от някаква коварна болест, но имал леки психически отклонения. Преди четири години Пламен пак решил да се самоубива с отрова, но бил спасен от лекарите в Бяла Слатина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари