15 души са вече загиналите при катастрофата със Су-34 в Русия

0
51-годишен мъж е получил 80% изгаряния по тялото
51-годишен мъж е получил 80% изгаряния по тялото Снимка: Stringer/AFP

51-годишен мъж е получил 80% изгаряния по тялото

Броят на жертвите в Йейск, където самолетът се разби в двора на девететажна сграда, достигна 15 души. Това заместник-губернаторът на Краснодарския район Анна Минкова пред ТАСС, предаде Дарик.

Петнадесетата жертва е мъж, с тежки изгаряния по тялото. "Жертвата на изгаряне е починала", съобщава Минкова.

Тя уточнява, че пациентът е бил на 51 години, а изгарянията по тялото му са били 80%.

Възстановяването на повредената част от жилищната сграда в Ейск, където бомбардировачът Су-34 се разби в понеделник, ще отнеме около пет месеца.

През цялото това време жителите на трите засегнати входа могат да останат в центрове за временно настаняване, каза губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратьев във вторник по телевизионния канал "Россия-24 " .

В момента разследването разглежда като основна версия за падането техническа неизправност на самолета“, се казва в доклад на следователите.

Самолетната катастрофа е класифицирана като нарушение на правилата за полети, събощава ТАСС. 

Главният военен следствен отдел на Руския следствен комитет продължава разследването на наказателно дело, образувано по член 351 от Наказателния кодекс на Руската федерация („Нарушение на правилата за полет или подготовка за тях“), за катастрофата на самолет Су-34 в град Ейск“, се казва в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари