14-годишният, задържан за убийство в Слънчев бряг, е криминално проявен

3
Непълнолетният е привлечен в качеството му на обвиняем - грози го максимално наказание до пет години лишаване от свобода
Непълнолетният е привлечен в качеството му на обвиняем - грози го максимално наказание до пет години лишаване от свобода Снимка: БГНЕС

Непълнолетният е привлечен в качеството му на обвиняем - грози го максимално наказание до пет години лишаване от свобода

14-годишният, задържан за убийството на македонец в „Слънчев бряг”, е криминално проявен. Срещу него има образувано досъдебно производство за грабеж, както и за кражба. Това обявиха на брифинг разследващите в Бургас.

Жертвата и македонецът не са се познавали. „Осъществили са контакт на улицата. Според данните е имало някаква уговорка за сексуален контакт. Придвижили са се до мястото на престъплението. Жертвата е умъртвена чрез удари с кол”, каза директорът на полицията в Бургас Калоян Калоянов, съобщава 24 ЧАСА.

Другият възможен мотив за престъплението е ограбване на жертвата. „Липсват 1800 лева. Установено е, че с част от тях е изкупен залог в заложна къща. С останалата част извършителят си е купил вещи за себе си”, допълни той.

Непълнолетният е привлечен в качеството му на обвиняем. Грози го максимално наказание до пет години лишаване от свобода. „Посочил е, че е поканен от македонския гражданин да правят секс”, коментира наблюдаващият прокурор Иван Кирков.

„Отишли са в съответната горичка, но впоследствие се е отказал от тази уговорка. Жертвата го е дръпнала и той в своя защита е взел кола и го е ударил няколко по главата и си е отишъл. Спестява информацията, че е взел парите”, уточни прокурорът.

Момчето е от семейство с нисък социален статус. Родителите му се препитават от обща работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Балканеца
    Що за съдебна система ще даде на подобен индивид 5 год МАКСИМАЛНА присъда? След 5 години кой системата мисли ще напусне затвора? Още един убиец на свобода. И кой нормален човек ще стои в тази кочина, която някои наричат държава?
  • 3
    3
    123
    На маката му се доебало от 14г. мизерно цигане. Гъз глава затрива.
  • 4
    2
    До Ффффффд
    Тези въпроси се отнасят към социално министерство,полиция,общественици,политици,икономисти,депутати о ред други "загрижени" по въпросите назначени на заплата мад 2300 лв. на месец до 10/15000 със комисиите.Така също и до министерството на образованието,младежта,спорта и регионалното развитие. Абе питате всички от бившето ДКМС,БКП,МВР
  • 6
    1
    Фффффф
    14 годишен и вече убиец!!!!!Това не е човек,а мутант.Изверг.Нямали кой да го преърепе това хлапе!!!Щом на 14 години вече е убиец.За какво става въпрос????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари