13-годишна българка чака дете от 15-годишния си брат

1
Безпрецедентен инцидент на кръвосмешение на остров Крит
Безпрецедентен инцидент на кръвосмешение на остров Крит

Безпрецедентен инцидент на кръвосмешение на остров Крит

Случаят стана известен на властите преди около 15 дни, когато непълнолетното момиче посети гинекологичната клиника на болницата в Ретимно. Безпрецедентният инцидент на кръвосмешение на остров Крит беше разкрит от полицейски комисар Г. Калиакманис.

13-годишно момиче от България бременно от 15-годишния си брат в Ретимно заяви, че двамата са влюбени и всичко се е случило от само себе. По-конкретно, двамата непълнолетни казали при разпит в полицията, че половият акт е станал със съгласието на двамата и че са влюбени. Въпреки това според закона не може да става дума за съгласие, тъй като момичето е непълнолетно, а и законът за кръвосмешението също е нарушен, пише NewsBG.eu.

Има образувано и предадено дело в прокуратурата.

Припомняме, че гръцката прокуратура постанови арест преди 3 дни на двама румънци, разследвани за сексуални действия с друга 15-годишна българка отново на гръцкия остров Крит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Таня Проданова
    По принцип на Крит е пълно с български непълнолетни и млади момичета, които са проститутки по баровете и забаляват богати възрастни бизнесмени. Тъй че тая 15-годишната вероятно си е точно такава и е решила да изкрънка допълнително парички от румънците като ги съди. Сега нали това е модерно и европейско- всяка курва се прави на жертва и изнудва всеки мъж, който й се усмихне.
  • 7
    4
    расиста
    Особености на етноса. Нямат право да ги закачат. Как беше педерасткият лозунг "това е само любов" . После уродчето, което няма никаква вина, пак всички ще му плащаме изправянето на изкривените гени, като на онова нагло патладжанче Иибрям, което ходи всеки ден на училище но така и не се научи да говори Български.
  • 9
    3
    чичомехтинпедала
    Абе те мойте деца само си играят ве! То и майка ми така си играла с чичо си и така съм се пръкнал аз жалкия кумунопитек! Па после на майка ми направих и даштера ни Хатидже! Да сме живи и здрави, даржавата ше ни кудка да гласуваме са гроберастите!
  • 15
    2
    весо
    Узакониха едно половите бракове сега се започва с кръвосмешението
  • 34
    1
    88
    Българка ли? Или цветнокожа мангалка с българси паспорт. Правете разлкика!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари