120 килограма кокаин изплуваха на австралийски плажове

0
Първата партида от 39 еднокилограмови пакети, покрити с корали е открита преди няколко дни близо до плажа Магента
Първата партида от 39 еднокилограмови пакети, покрити с корали е открита преди няколко дни близо до плажа Магента Снимка: New South Wales Police

Полицията призова хората да съобщават за всякакви подозрителни пакети

Австралийската полиция съобщи, че претърсва плажовете, след като по време на коледните празници са били изхвърлени мистериозни пакети, за които се предполага, че съдържат над 120 кг кокаин.

Първата партида от 39 еднокилограмови пакети, покрити с корали е открита преди няколко дни близо до плажа Магента, северно от Сидни.

Оттогава насам още 85 пакета със същия размер са били забелязани по протежение на около 80 км от бреговата линия на Нов Южен Уелс.

Полицията призова хората да съобщават за всякакви подозрителни пакети, заяви главният инспектор Джейсън Уайнстийн, предаде БГНЕС.

"В момента детективите и специализираната полиция претърсват плажовете и крайбрежията за всякакви неизяснени пакети. Работим, за да се уверим, че ще открием и подведем под отговорност отговорните лица", каза Уайнстийн, който е директор на щатското управление по въпросите на престъпността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари