12 души са задържани при акция на полицията в Стара Загора

0
9 от задържаните са мигранти, а други двама - извършители на кражби
9 от задържаните са мигранти, а други двама - извършители на кражби Снимка: БНТ

Проверени са 323 лица и 161 моторни превозни средства

12 души са задържани при акция на полицията в Стара Загора, която започна рано тази сутрин. От задържаните лица - 9 са мигранти, а други двама - извършители на кражби, информира БНТ.

Акцията е в рамките на планираните действия за превенция на търговията с гласове. Проверени са 323 лица и 161 моторни превозни средства.

В Николаево на пет адреса е установено незаконно съхраняване на дървен материал. Проверени са 2 заложни къщи и 2 автоморги с цел установяване на вещи и предмети, предмет на престъпления.

Главният секретар на МВР Петър Тодоров отчете, че в рамките на акцията в Стара Загора към момента са образувани 8 производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари