11 естрадни звезди се събират на една сцена

2
Миналата година турнето беше изцяло женско, но този път се включват и братя Аргирови​
Миналата година турнето беше изцяло женско, но този път се включват и братя Аргирови​ Снимка: турне „Обич и песен“

Миналата година турнето беше изцяло женско, но този път се включват и братя Аргирови​

За втора година най-големите звезди на родната естрада се събират на една сцена, за да изпълнят любими хитове, с които са израснали няколко поколения.

Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Росица Кирилова, Мими Иванова, Мая Нешкова, братя Аргирови, Нелина, Елвира Георгиева, Росица Борджиева, Ева Найденова от „Тоника“ ще обиколят няколко града с лятното турне „Обич и песен“, което е под мотото „Да празнуваме заедно българската музика“.

За първи път след 25 години Елвира Георгиева ще пее извън София. Тя се качва на сцената в Пловдив на 10 юли, където е първият концерт на турнето. Следват Стара Загора и Плевен. А Росица Борджиева ще се завърне от Италия, за да пее в родния си град Русе.

Миналата година турнето беше изцяло женско, но този път се включват и братя Аргирови, пише вестник „24 ЧАСА“.

Наесен изпълнителите ще пеят в спортните зали на градовете, които са пропуснали през лятото.

Финалът е на 18 декември в зала 1 на НДК в София, както и миналата година. По традиция тогава е най-богатата програма с най-много гост-изпълнители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари